Death and all his friends...

Sehr schön, bitte bitte!

Hoppas frasen ovanför är någon slags tyska iaf. Hade bara lust att skriva på tyska, fråga inte mig varför. Men det är väl bra att vara lite impulsiv, eller?

Har lyssnat på väldigt mycket musik de senaste dagarna, inte så mycket i plugget men när jag väl kommer hem så är den på precis hela tiden. Musik är en trevlig sak! Jag har om inte allt för länge nån slags piano-konsert i Jäders kyrka. Känns inte helt toppen faktiskt. Har ungefär samtidigt en Gitarr-konsert någonstans, känns verkligen inte toppen.

Listar mina favoritband just nu:

1. Radiohead (hotad etta för första gången på 2-3 år)
2. Coldplay (kommer starkt)
3. Elton John (Vafan?)
4. Kent (har stannat, men håller platsen)
5. Death Cab for Cutie (börjar svalna lite)
6. Jeff Buckley (kommer troligtvis snart)
7. Eminem (Vafan?)
8. Prodigy (nja, försvinner nog från listan snart
9. Foo Fighters (kommer kanske)
10. Diverse rotmos (sist men inte minst)

Listar också mina favoritband för 10 år sedan:

1. Abba (aja baja)
2. Backstreet Boys. (slå mig inte)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Time is not on my side...

Har idag funderat på uttrycket "tid". Det finns nog knappast något som är så dåligt förklarat i ordlistor m.m...
Jag kom på att om man vill att tiden ska gå fort så ska man inte göra sina läxor utan bara slappa utan att tänka på någonting annat. När man sen har läxor upp till öronen och man har väldigt dåligt med tid att lämna in någonting, då kan jag lova att tiden går fort. Har förövrigt tänkt skriva en bok som ska heta "Time-Speeder" och bli förtidspensionär vid 22 års ålder. Kruxet blir om inte boken säljer så bra, då lär jag få ungefär 10-15 kronor om dagen från min pension, men det är väl alltid bättre att satsa!

En fotnot: Min dator har gått sönder hemma så jag kommer bara kunna skriva i skolan vilket betyder: inga roliga bilder, ingen ändring av design och troligtvis sämre skrivet. Jag hoppas ni (du) har förståelse för denna missräkning!

Anna for you, a thousand times over...

"Here we go again..." passar väl bra för bloggen. Jag har ju då inte skrivit sedan 2008-05-30 09:49:42 men jag hade tänkt återuppta skrivandet igen efter stora efterfrågningar från mina "stammisar". (Åh, lammkött)

Idag, måndag.

"Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Det mottot speglades idag av glömda idrottskläder, kebab-lunch och inställd teater.

Bläddrade lite på aftonhoran (aftonbladet) och såg att det fanns någon "graviditets-diet" vilket jag tycker låter väldigt udda och besynnerligt. Det var mycktet viktigt att hålla en jämn fett-halt. En fundering jag fick var om det verkligen funkar på oss män också? Från att ha trötta-sunk spermier till att ha spermier a la Dolph Lundgren! Det kanske är dags att testa just den dieten, någon som vill vara försöksperson åt mig?


RSS 2.0